Kommentarer...

Om jag kommenterat ett av dina inlägg så använd denna sida att svara på.
Kopiera gärna in min kommentar också så jag vet vilket inlägg det refererar till.
Tycker det blir så rörigt med ovidkommande kommentarer i inläggen :S
Detta inlägg kommer ligga som en länk under headerbilden.

Här kan du även skriva andra kommentarer som inte anknyter till ett specifikt inlägg,
eller kanske frågor och tankar - Lite som en gästbok kan man säga :)

Tack för er hjälp! :)


Kommentarer
Postat av: Jessica



En mkt bra idé tycker jag!!



Tycker oxå att det blir rörigt när man läser ngn blogg & det kommer kommentarer om helt andra saker under ett inlägg...

2011-09-03 @ 21:19:02
URL: http://stall-apricot.zmn.se
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Angelica ([email protected]) om Uppdatering om dunderponnyn:

Hur funkar det med att tävla henne?

På lokal tävling får man väl inte tävla ponny när man är över 18? Trodde bara att man fick vara med på klubbtävlingar, såsom Blåbärshoppningar mm på ponny om man är över 18?

Undrar eftersom jag ju själv har en D-ponny som jag gärna skulle tävla, men alltid har trott att jag inte får!



SV: Alla får tävla i avdelning b, så länge ekipaget är proportionerligt. I dressyr tävlar man utom tävlan. Och ungponnyer ska ju gå avd. b oavsett :)

2011-09-08 @ 18:59:06
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

SV: Jo, det förstås... Men beroende på klasshöjd är väl avd. B bara upp till 4-5 åriga ponnier/ hästar?

Min är ju "vuxen" nu :)



SV (Lina) Ne det är väl tom 6 år i alla fall på ponny tror jag, har inte full koll. men oavsett ålder får alla rida i avdelning b numera. :) Finns nog att läsa i TR!

2011-09-10 @ 10:03:33
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Sv: Ja visst testar hon mig. Hade faktiskt inte räknat med något annat, fullblod som hon är.. ;) Ska som jag skrev jobba med henne lite mer från backen eftersom hon är en bulldozer när man tar henne in och ut från hagen också. Att hon inte går in i stallet, beror nog mest på att hon är orolig att bli ensam. Men även det jobbar vi med. Det jag inte gillar med att hon reser sig är att hon är ruskigt klumpig. När hon lättat ute har hon hållit på att ramla varje gång... Och då har hon som sagt bara lättat lite från backen, men när jag leder ner henne så håller hon på att falla åt sidan, ganska läskigt, men även det kan ju bli bättre med markövningar. Vi får se... Finns alltid en anledning till att så "unga" hästar hamnar i avelsboxen. ;)

2011-09-15 @ 12:02:43
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Lina - Team Hippoteket

SV. ang. kommentar http://sallberglina.blogg.se/2011/september/nr-4.html



Ja jättefint till skimmel! :) Hoppas det passar till mitt blå nya Scapaschabrak med. :) Inte för det är det viktigaste, huvudsaken är att hon har något för öronen, men är ju kul

2011-09-19 @ 12:21:46
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Camilla Persson

Sv ang kommentar http://camillahastskotare.blogg.se/2011/september/vad-vet-ni-om-era-hastar.html#comment



Menar inte att man måste veta hur hästen ska ridas och hanteras utan tycker precis som du att det vill man lära sig själv. Att få lite tips skadar inte men eftersom hästar alltid är olika med olika personer så går det ju inte att säga "så här rids de".



Men att veta om skador, rädslor och annat viktigt tycker jag är en enorm lättnad. Kanske har hästen varit med om något traumatiskt och "dumheterna" kommer ifrån det osv.



Nej, va tråkigt med din häst! Det är så tråkigt att man inte kan lite på folk utan måste gräva själv för att få fram uppgifter de uppenbarligen mörkat. Usch va det är trist!

Hoppas hästen mår bra nu och trivs :D

2011-09-22 @ 08:29:28
URL: http://camillahastskötare.blogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Flyttat inlägg - inlagt 23/9

SV ang kommentar http://sallberglina.blogg.se/2011/september/traning-for-peter-eriksson-1.html#comment



Till Västervik. Bellona var dock skitsvår i dag, men hoppas hon är på bättre humör i morrn

2011-09-24 @ 13:11:54
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Angelica ([email protected]) om Finaste hjärtat:

Verkligen en härlig bild! Vad vit hon har blivit! Syntes verkligen väl på denna bild :)



SV: Ja jag älskar bilden. Så härligt ljus! Dock inte så skarp. Hon blir bara vitare och vitare. Började gå riktigt fort förra året. :)

2011-09-26 @ 20:13:16
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Sv: Ja det är en lite mörk bild på ponnyn, men det får vara så ett tag till... Bättre bild kommer. Vet ju inte om ägaren vill synas på min sida, hi hi. Jodå, jag får låna bilden. ;)

2011-09-28 @ 08:54:45
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Jennifer

Hej!

Jag hade en welshponny som var efter Tetcott Goldcrest. Min ponny skulle i så fall vara hennes 17:e och sista föl. Jag undrar om det var ni som hade henne?



http://www.youtube.com/watch?v=b6qGzsBsgp4



Vänliga Hälsningar,

Jennifer

2011-09-28 @ 12:44:14
Postat av: Jennifer

Hej! Vet inte om mitt förra inlägg kom med,det verkar vara borta nu. Jag undrar iaf om det var ni som hade Tetcott Goldcrest? Min ponny var efter henne och skulle vara hennes 17:e och sista föl.



http://www.youtube.com/watch?v=b6qGzsBsgp4



Vänliga Hälsningar,

Jennifer

2011-09-28 @ 12:52:45
Postat av: Kerstin

Sv: När förstår att du inte är ett dugg avis... Hi hi!! Men tänk dig i mars, när man är lagom trött på snöskottningen, då du.... Hi hi!!

2011-09-29 @ 09:08:15
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Angelica

Jennifer: Vad kul att du hörde av dig! Du har fått ett mail!

2011-09-30 @ 08:06:17
URL: http://goldcot.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Angelica ([email protected]) om Dunderponny:

Kul! Grattis! Skulle också velat åkt o tävlat i dag, men det blev inte så bara :( Får bli nästa gång :)



SV: Vad synd att det inte gick den här gången! Hoppas det blir snart igen. :)

2011-10-02 @ 15:08:30
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Angelica ([email protected]) om Nya licenssystem nästa år:

Vid första anblicken tänkte jag att det var väl det dummaste de kunde komma på! Men efter att jag läst på Ridsportförbundets sida och räknat lite kanske det inte är så dumt ändå?



Om man nu tänker på att en livstids licens för häst/ ponny tidigare kostade 950:- motsvarar det nu nästan 5 års tävlande...

Kommer man behålla hästen/ ponnyn och tävla fler år är det ju inte så bra förstås, men om man säljer hästen inom 5 år, eller har flera "sabbats år" (t.ex fölning, skada mm) så antalet tävlingsår inte blir fler än 5 så blir det ingen större skillnad, kanske t.o.m billigare... Sedan blir ju inte summan så stor på en gång. Dessutom får nästkommande ryttare vara med och betala på licensen som tidigare fick bekostas av en enda ägare. Lite mer rättvist på något sätt :)



Vad gäller att ta bort lokal licensen är det ju väldigt dumt - om man nu vill att flera ska tävla/ stanna på denna nivå... Men om man nu vill pusha på "lokalnivåarna" att ta steget uppåt, och komma vidare kanske det inte är så dumt (förut kostade det ju 900:- att lösa seniorlicens och gå upp på Regional nivå) - sedan kanske man trots allt inte kommer tävla vidare på dessa tävlingar. Kanske kan skapa fler starter på Regional på det sättet? Bara en tanke...



Blir ju betydligt dyrare per tävling på Lokal nivå förstås, om man inte tävlar så mycket... Många "småtävlare" väljer nog hellre klubbtävlingar med Clear Round osv i stället. Men det gör de kanske redan i dag eftersom fler och fler Lokala Tävlingar ställs in pga för få anmälda?



SV: Steget mellan lokal och regional är inte så litet som man tror. Banorna är annorlunda på regional, och på de tävlingarna är det ju fullt av startande redan, så det tror jag inte riktigt. Jag vet inte om mina unghästar ska få livstids licens eller ej nu. Jag ska ju ändå inte ha kvar dem så många år är tanken så kan ju tjäna på det här med årlig licens. Problemet är ju den här klumpsumman som kommer en gång årligen, för min del.

2011-10-05 @ 10:47:12
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Nina

Flyttad kommentar (glömde vilket datum det var skrivet...)



SV angående kommentar: http://stallskogalund.blogg.se/2011/september/vem-ar-den-skyldige-del-2.html



SV 1: Försäkringsbölaget förklarade som så att om hingsten istället hade kommit ut på annans mark där gröda växer och om han skulle ha förstört en del av den, då gäller ansvarsförsäkringen. Markägaren kan nämligen inte försäkra sin mark mot intrång av djur som gör skada. Djurägare däremot, kan och bör ha sina djur försäkrade, för att skydda sig och dem mot oförutsedda utgifter.



Hade vi varit vårdslösa och inte haft ett vettigt stängsel, så hade försäkringen gällt. Men har man ett godkänt stängsel som fungerar, som elstaket t ex, så har man fullgjort sin omsorg. Med hästar kan man inte kräva staket som hästen inte KAN ta sig igenom, då hästar är både stora, tunga och starka. Det skulle krävas höga solida trästaket, typ såna som rundcoraller är gjorda av, eller stenmurar för att en häst absolut inte skulle kunna forcera det och det skulle i så fall inte bara gälla hingstar utan även ston och valacker.



Man kan ju inte vakta en häst hela tiden när den är i en hage och man kan inte ha hästarna uppstallade 24 tim per dygn. Hästar är ett djurslag som behöver mycket utevistelse och då måste väl lagar skrivas så att de går att följas rent praktiskt. Och rent praktiskt är det väl så att det är ganska omöjligt att skydda sig till 100% från att en häst ska kunna ta sig ut ur en hage.

Hingstägaren är inte mer skyldig till det hela än stoägaren, då varken hingstägaren eller stoägaren sitter ute i hagen och vaktar sina hästar hela tiden när de är ute.



Men, jag trodde som du att det var hingstägarens ansvar och betalningsskyldighet till det hela innan jag fick svaret från försäkringsbolaget.



Hade berörda sto varit försäkrad, så hade ju inte denna situation uppkommit. Då hade försäkringen täckt allt utom självrisken. Men är det rätt att tredje part ska straffas genom att stoägaren valt att inte försäkra sitt sto?

Det är jag faktiskt ganska tveksam till.



Jag kommer att publicera ännu ett inlägg om den här historien så småningom. Den är ju inte riktigt över ännu.



SV 2: Kul att du hade en åsikt! Som sagt, innan allt det här hände trodde jag precis som du.

Något som jag inte vill skriva i bloggen, är att vår fd hyresgäst redan är skyldig oss drygt 11000:- i obetalda hyresräkningar. Det gör ju faktiskt sitt till att vi inte vill betala veterinärräkningar som vi inte är betalningsskyldiga till. Samma hyresgäst är även skyldig andra privatpersoner ca 40000-50000:- för foder, verkningar, hingstleasing, språng- och levandefölavgift, avbetalning av häst mm. Samt veterinärer, både privatpraktiserande och veterinärstation (som numera lämnade till kronofogden). Det är alltså inte en hyresgäst som "vill" göra rätt för sig, vi talar om.

Sorgligt men sant!

Och detta är bara toppen på ett isberg.....det finns mycket som inte är som det ska.

2011-10-06 @ 18:37:23
URL: http://stallskogalund.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Sv: Jo du, lilla Sullivan går inte av för hackor! hi hi! Vi får mötas halvvägs, eller så får jag ställa honom på "station" hos dig. ;)Vore väl ngt!?

2011-10-06 @ 20:18:50
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Sätilaryttaren

Flyttad kommentar - inlagd 6/10-11



SV ang. inlägg; http://satilaryttaren.blogg.se/2011/october/diss.html#comment



Alla tycker vi olika =)

2011-10-06 @ 20:51:43
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Sv: Ha ha, men hörru du du!! :D Det ska vi nog bli 2 om!! asg

2011-10-06 @ 21:06:55
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Camilla Persson

Flyttat inlägg - inlagt 2/10-11

Sv. ang. kommentar: http://camillahastskotare.blogg.se/2011/september/kikar-in-och-sager-hej.html#comment



Ja det är ett konstigt fenomen det där :P



Ibland är leendet väldigt stelt

2011-10-07 @ 08:27:27
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Sv: Vi får peppa och stötta varandra i lösdriftsvåndan. Prins kommer INTE att få gå ute, för då lär han ta med sig de andra på utflykt och det vill jag inte.. :D Sedan kommer jag ju att kunna stalla in dem om jag tycker det behövs.. Men det är nog en vane sak. Börjar tycka det är riktigt skönt att inte behöva mocka åt Secret, som är en riktig dynghöna.. Ha ha

2011-10-11 @ 09:04:52
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Kerstin

Sv: Precis!! Ser oxå på Cesar och det är ju bara att se på hans kroppshållning för att förstå vilket förtroende och ledarskap han utstrålar. :)

2011-10-16 @ 00:08:40
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Camilla Persson

Flyttat inlägg inlagt 14/10-11



Sv. ang. kommentar i inlägg: http://camillahastskotare.blogg.se/2011/october/blir-lite-lessen-i-sjalen-av-sant-har.html#comment



Tråkigt att du är negativt inställd till ridskolor men jag förstår absolut hur du tänker. Är så svårt för ridskolor att få det att gå runt och en del av det är lektionstiden. Instruktörer ska planera sina lektioner så det blir bra uppvärmning, trimning och avrundning på alla dagens lektioner men det är svårt att hinna med i den utsträckning man får när man rider själv.



Eftervård tycker jag fungerar jättebra då eleverna drillas ganska hårt från början hur man ska ta hand om sin häst med rykt, svampning och täcke. Iaf här i trakterna men visst finns det "slit och släng mentalitet" där också.



Vad jag tycker är jätteviktigt just för hästarnas skull är att variera lektionerna. Hos oss varierar vi mellan ridhus, stora utebanan, hagen eller uteritter.



Att hästarna ska få stå i box önskar jag också men tyvärr är det oftast inte en möjlighet för många ridskolor då ekonomin oftast går plus minus noll och de drivs tyvärr oftast utan något som helst stöd ifrån kommun, detta försvårar ombygge och gör det nästan omöjligt. Man får inte glömma att ridskolor ofta går runt pga all ideelverksamhet.



Som tur är kan flera ridskolor runt om i landet börja ändra sin hästhållning och allt fler börjar med lösdrifter pga mer stöd ifrån Svrf. Tror absolut på en ljusare framtid för ridskolorna. :D



Tack tack för din åsikt, blev ett långt inlägg nu man jag brinner lite för det här och tycker det är så synd att vissa ridskolor drar ner standarden för andra och bidrar till det dåliga ryktet.

2011-10-16 @ 15:32:25
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Camilla Persson

Flyttat inlägg - inlagt 15/10-11



Sv. ang. sv på ovanstående inlägg på: http://camillahastskotare.blogg.se/2011/october/blir-lite-lessen-i-sjalen-av-sant-har.html#comment



Håller absolut med om att mentaliteten har ändrat sig, tyvärr märker jag det på de unga barnen också :( Saknas det där äkta hästeriet och "jädraranammat" som hästtjejer hade förr. Tråkigt. Undra vad det kan bero på?



Sv2 ang. inlägg i: http://camillahastskotare.blogg.se/2011/october/oversprungen.html#comment



Jo jag kan röra mig men är allmänt öm överallt. Inget är trasigt så det är bara blåmärken och ömhet och inget att gnälla över egentligen :)

2011-10-16 @ 15:39:18
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Catharina

Hej!



Jag äger sedan 2005 en rödskäck, valack fördd 2002 som är efter Zebrano.

Denne Zebrano sades mig vara en irländsk import, men det verkar inte vara sant?

Min häst köptes för att tävlas i hoppning men visade sig inte lyfta på fötterna ordentligt, så han hopptränas numera men tävlas i dressyr med placeringar upp till LA.

Jättetrevlig häst med en del massa, lite bekväm vav sig men gudasnäll och ytterst tolerant.

Jag skulle vilja veta lite mer om Zebrano och gärna se foto på honom om det funkar?

Det finns ingen info övht att få tag på!

Jag har även försökt få tag på uppfödaren till min häst men fått klent gensvar då jag även ville se foto på mamman.

Maila gärna om du är intresserad av foto på min häst, han är mkt lik din Teijo, fast rödskäck, samma huvud!

Mvh

Cattis

2011-10-23 @ 19:05:13
Postat av: Kerstin

Sv: Jag gillar inte heller att snickra, men måste man så måste man... Vad gör man inte för de 4-benta...

Pannbandet sitter på ett träns som jag köpte i vintras via en blogg, just pga att jag blev förälskad i pannbandet, hade ingen ponny då som kunde ha det, men hoppades hitta en.. hi hi! Verkligen jättefint och annorlunda.

2011-10-27 @ 13:02:27
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Angelica ([email protected]) om Katthus:

Smart, snyggt o praktiskt! Ny affärsidé?



SV: Ja om intresse finns så kan han börja tillverka dem på beställning ! :)

2011-10-28 @ 11:55:08
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Sv; Hoppades att någon skulle säga så, att åldern spelade in! :) Vet att förra ägaren släppte honom med ett sto, men det gick inte, han var alldeles för våldsam. Men det kan ju ha varit ett "vekt" sto. Han kanske skulle behöva ett gäng som sade åt honom. Jag är ju alltid med när barnen hanterar dem, vare sig det är Prins eller ngn av pojkarna. Bättre att ta det säkra före det osäkra. Han är ju i övrigt en helt fantastisk ponny, mysig, lugn och trygg.

2011-11-07 @ 12:47:57
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Lina - Tävla om swarovskiarmband från Butik Quse

Angelica ([email protected]) om 11-11-11:

Vilken fantastiskt härlig bild! :)



SV: Ja jättehärlig! Så vackert ute i dimman

2011-11-13 @ 11:15:00
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina - Jultävling & nyårstävling i bloggen!

Angelica ([email protected]) om Tankar om vinterpäls:

Studien som gjorts visar ju bara att hästar börjar sätta vinterpälsen när dagarna (ljuset) blir kortare och att den släpper vinterpälsen när dagarna blir längre - det har inget som helst samband med HUR MYCKET, eller LITE päls hästen sedan får.

Mängden päls som sätts är som de flesta insett väldigt individuell, precis som vi människor har hästarna utvecklats i olika riktningar sedan vildhästarnas tid.

Självklart har temperaturen inverkan på hur tjock päls en häst får - hästarna i varma länder sätter ju ingen vinterpäls... Om man håller en häst varm utifrån (täckar den) behöver den ju inte lika tjock päls för att hålla värmen, samma om den står inne mycket.

Den viktigaste faktorn för hur tjock pälsen blir tror dock jag är hur mycket underhudsfett en häst har. Detta är inte samma sak som om hästen är fet eller mager utan det är helt enkelt hur tjockhudad hästen är... Har den inte så mycket underhudsfett sätter den mer päls för att skydda sitt skinn, en sådan häst är också mer frusen av sig, en sådan häst kan upplevas sätta mycket vinterpäls trots täckning - och en häst med gott om underhudsfett kan upplevas "tunnpälsad" trots att den går otäckad.



SV: Jag har inte läst studien själv och vet inte var den finns. Ja det med underhudsfett låter rimligt! Jag fryser lätt och var alltid den som blev blå vid badet först förr :P

2011-12-16 @ 20:39:51
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ridhjälm eller grimma+grimskaft från Smeagårdens Hästshop!

Angelica ([email protected]) om Vår i luften:

Läste i tidningen förra veckan att våren förmodligen skulle börja som igår (fredag) :)

Vi kan i så fall se fram emot 5 dygn i sträck med en medeltemperatur över 0 grader - och då är ju våren här ur meterologsynpunkt :) Det gillas skarpt!! :D



SV: Så härligt!! :) Har nog varit plus ganksa länge här nu.

2012-02-25 @ 14:14:49
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina - Årets nykomling i Equilinas Hästblogg-gala 2011!

Angelica ([email protected]) om Skyltarna:

Hi hi - jo då Caruzel är hemma :) Du skrev ju i blogginlägget med bilderna på hans vita ansikte efter han kommit hem (28/10-11) XD

Vi hämtade upp honom på vägen hem när vi lämnat Vanja...



SV: Haha åh jag är så vimsig!!

2012-03-04 @ 14:20:17
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Sv: Ja den höll jag på länge med jag oxå, tänk Sesam... ;)

2012-03-28 @ 20:23:42
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Kerstin

Vad är det för tum på den då? Har du extra koppjärn till den eller??

2012-04-04 @ 20:13:22
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se
Postat av: Nina Liljedahl

Jag vet inte hur det blir med Dart Light och betäckningar i år, han blir ju 30 år nu. Förra året betäckte han bara ponnyston, har jag för mig, för att skona honom. Vad det gäller språng och levandefölavgift så är han väldigt billig, max 3000-4000:- allt som allt. Familjen som har honom heter Leif och Kerstin Cervin deras telenr är 0142-70498.



Om det är isabellfärgen som lockar, så har jag en guldbelönad new foresthingst till förfogande. Han är runt 140 cm och kan betäcka både stora och små ston. Han heter Dimmans Da Capo, du kan kolla i blå basen efter hans stam. Tyvärr kan han inte bli godkänd inom nf-aveln av två skäl. Dels godkänns inte isabeller längre och dels så har han 12,5% GW-blod (vilket innebär att det kan vara upp till 12,5% fullblod i honom, ingen vet ju Golden Wonders egentliga stam, men man tror ju att det var en del fullblod i honom).

Da Capo har fått en avkomma tidigare, en fin liten tjej som blir ett år i år. Hon ärvde pappas gula färg och mammans brunskimmelfärg, så hon blev gulbrunskimmel.

Vi tänker oss 1500:- i språngavgift och 1000:- i levandefölavgift, inklusive moms, för honom. Hör av dig om du vill veta mer!

2012-04-19 @ 10:09:38
URL: http://stallskogalund.blogg.se/
Postat av: Nina Liljedahl

Det allra dummaste med att inte godkänna isabeller är att gulbruna hingstar är helt okej. Så det är inte gulanlaget i sig som inte får godkännas utan enbart isabeller. Helknäppt!



Da Capo har en rejäl hingstnacke och hans skena är nog ganska rejäl den med, så han kanske räknas som grov. Dart Light är ju betydligt tunnare. Jag ska försöka ta några foton på Da Capo, så du får se. Det lär nog tyvärr inte bli förrän i nästa vecka som tidigast, jag ska åka bort i helgen.



Här är en länk till de senaste bilderna jag visat på honom på bloggen, ifall du inte sett dem

http://stallskogalund.blogg.se/2012/march/min-allra-vackraste.html



2012-04-20 @ 08:19:45
URL: http://stallskogalund.blogg.se/
Postat av: Lina

Angelica ([email protected]) om Ziwa - Dag 3:

Duktiga lilla tjejen :)



SV: Ja hon är så duktig! :) Imorgon får det bli en vilodag för henne.

2012-06-06 @ 20:45:17
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina

Angelica ([email protected]) om Ponnyryttare för livet?:

Mätte henne till 127 cm dagen hon åkte :)

Tycker hon ser ganska lagom ut till dig :)



Jag är rätt lång i överkroppen tyvärr, men benen känns i alla fall okej. :P

2012-06-09 @ 19:27:49
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Lina

SV: tack för tipset om hur man kan blogga från android :P

2012-06-16 @ 16:04:15
URL: http://sallberglina.blogg.se
Postat av: Nina

Hallå!
Tack för länken om att blogga från android telefon :-) Det lutar nog åt en Samsung Galaxy i alla fall, Jocke som jag jobbar hos har ju en sån och då kan han hjälpa mig med sånt jag inte förstår (vilket säkert kommer att vara en hel del...) Sedan verkar den vara tålig, Jocke tappar ofta sin i golvet och den håller hela tiden.

Jag har sett på Svenska new forestföreningens hemsida att Dart Light har löst licens i år, så han betäcker nog i alla fall, trots sin ålder.

2012-06-18 @ 23:21:39
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina

Ja du hade verkligen rätt angående strimbläsen, jag trodde knappt att de kunde vara så smala. Hoppas bara inte att den försvinner med tiden, det vore ju kul om den blev kvar.

De erfarenheter jag har av konstantskimlar är att det tar några månader innan det syns. Men min erfarenhet är bara två föl, det kanske kan synas redan från födseln på en del.
Nu håller jag tummarna för att han blir skimmel, det vore himla roligt eftersom Yanni inte fått någon sådan ännu. Det borde liksom vara dags nu, tycker jag.

2012-06-20 @ 12:59:21
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina

Usch, jag hade ingen aning om att ni mist både ett sto och ett föl.
Jag är glad trots allt, att det var fölet som dog. Det hade ju varit mycket värre om det hade varit Yanni.
I dag kommer Yanni hem igen, hon är inte ett dugg intresserad av att bli styvmamma till ett nytt föl. Tråkigt för fölägaren, men jag tycker allt att det ska bli skönt att få hem Yanni igen (om man får vara lite egoistisk). Känner mig lite osäker på att hon tas omhand lika väl som de egna hästarna, men jag är nog bara fånig...

2012-06-26 @ 09:55:15
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina

Jo, Silfrún är silvermusblack. Så avkomman kan bli svart, brun eller fux, med kombinationerna skäck, silver och black. Jag tror att det var 24 färger totalt det kunde bli. Spännande, spännande!

2012-07-18 @ 11:55:40
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina

Sv: Förlåt mitt sena svar! Ja Diors ben ser verkligen missbildade ut på kortet, men jag hade inte upptäckt det innan du gjorde det. Jag undrade just hur det hade kunnat bli så, innan du kom på vad som orsakade det. Så tokigt det kan bli!

2012-08-06 @ 19:15:57
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina

Hur hat du laddat hem smileysar till din blogg? Jag vill också gärna ha såna, men de finns ju inte automatiskt vad jag kan se...

Svar: Använde denna sidan :)http://www.bloggdesign.nu/?p=articles&c=1&id=45
goldcot.blogg.se

2012-08-26 @ 19:08:29
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina Liljedahl

Tack snälla för svaret! Nu ska jag testa att ladda hem det :)

2012-09-09 @ 20:33:19
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Jessica

Nu börjar det allt bli dax att uppdatera hästsidorna lite - det har ju hänt en del... ;)

* Dizel = Såld
* Jaimie = Tillkommit
* Consors Quickstep = Flyttat från Säffle - Utlånad
* Nelly = Utlånad
* Salima RS6275 = ingen länk på bilden
* Apricot's Teyla = stammen är ju verifierad nu
* Goldcot Yonquelle = Såld
* Teijo = hemma igen
* Joelsbo Caruzel = Slutmätt 127 cm

Ett litet förslag oxå...
Kanske vore bra att lägga in länkar på sidan för Avelshingstar oxå, ifall ngn tror att det är deras enda presentation...?

Ha det gott!!

2013-02-03 @ 11:03:57
URL: http://stall-apricot.zmn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

klart.se

**************
RSS 2.0

Free Blog Content

Free Blog Content

Antal besökare
fr.o.m 110909
**************
**************
Välkommen till
stall Goldcot!
**************
Jag som innehar stuteri-
namnet heter Angelica
men även övriga familje-
medlemmar infattas.

Namnet Goldcot
godkändes hos SPAF
14/11-09

Från 30/5-11 har syster
Jessica fått ett eget
namn, och heter numer
stall Apricot!

**************