IMPONERAD!

Är det minsta man kan säga att jag blev idag :D
Teijo som är så ooooootroligt komplicerad vid lastning gick i dag in helt själv utan påmaning ens - utan att ens blivit bedd om att gå in! Jag snubblade nästan på min haka :D :D :D (något överdrivet kanske, men inte mycket)

Vi lånade Anns transport i dag för den har kombiramp bak och urlastning fram, så vi tänkte göra ett försök med den. Tänkte att vi öppnade dörrarna, för kliver hon bara upp på den så är hon ju halvvägs inne så då får hon inte den där häveffekten när hon ska över från lämmen till golvet som det brukar bli. Värt att prova i alla fall!

Vi öppnade frontutlastningen och tänkte ha Youqer som lockbete därfram, men han ville inte alls vara med på den idén. Bäst som vi håller på så kliver Teijo som sagt rakt in i transporten och ställer sig där. Efter att ha stängt in henne försökte vi med Youqer, men han ville inte alls gå in. Eftersom Teijo började bli orolig i transporten kändes det bättre att komma iväg nu när hon ändå var så duktig. Hon skulle inte behöva bli stressad inne i transporten då.

Hon stod så snällt hela vägen. Väl framme gnäggade hon några gånger, men stod helt still. Efter hon fått sprutan och vi pratade lite med Petter så stod hon alldeles tyst och stilla i transporten! Detta var ändå första gången som hon åkte ifrån Youqer.

Vi lastede ur henne hemma via frontutlastningen helt okomplicerat och lugnt. Dock hade hon fullt upp med att se sig omkring och rampen är ganska smal fram så hon klev bredvid den vid andra steget, men det gjorde henne inget.

Duktig häst :D Får STOOOOORA guldstjärnor i dag! 

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Visst är det härligt när det bara fungerar!! Duktiga lilla häst, eller stora... Hi hi!!

Har fotat lite på Curre och sadeln i dag, men glömde lägga in dem, kommer nog i morgon.. Sadeln låg bra idag oxå på Prins, trots att sonen är lite tyngre än dottern och inte samma balans, det syntes att den rört sig ngt i sidled, lite ruggit under, men den låg ju kvar utan svanskappa..

2011-08-24 @ 23:48:08
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

klart.se

**************
RSS 2.0

Free Blog Content

Free Blog Content

Antal besökare
fr.o.m 110909
**************
**************
Välkommen till
stall Goldcot!
**************
Jag som innehar stuteri-
namnet heter Angelica
men även övriga familje-
medlemmar infattas.

Namnet Goldcot
godkändes hos SPAF
14/11-09

Från 30/5-11 har syster
Jessica fått ett eget
namn, och heter numer
stall Apricot!

**************